PÁRATLAN  EGYÜTTMŰKÖDÉS


Hét egri, ill. Eger környéki gépipari cég példa értékű együttműködést indított el.

Balogh László az SBS Kft. ügyvezető tulajdonosa kezdeményezésére az SBS Kft., a Platt 2003 Kft., a schoen+sandt Hungary Kft., a VILATI Gyártó Zrt., a TOBROCO Machinery Kft., a Füzes FK Kft. és a GYEGÉP Kft. együttes erővel segíti a térség szakmunkás képzésének fejlesztését.

Első lépésként stratégiai együttműködési szerződést írtunk alá az Egri Szakképzési Centrummal és a Bornemissza Gergely Szakközépiskola Szakiskola és Kollégiummal.

Aktívan részt vállalunk a gépipari szakmák népszerűsítésében, a pályaorientációban, majd a gyakorlati képzésben.

Fejlesztéseinket összehangoljuk, a gyakorlati képzés feltételrendszerét folyamatosan javítjuk.

A nálunk tanuló diákoknak lehetőségük van megismerni és megtanulni a legújabb technológiákat, megismerkedhetnek a vállalati környezettel, elvárásokkal. A gyakorlati idő alatt ösztöndíjban is részesülnek.

Az együttműködésben részt vevők mindannyian munkalehetőséget biztosítunk a nálunk végzett tanulóknak.

Cégeink elsősorban egyedi és kissorozat gyártással foglalkoznak tevékenységünk nem automatizálható. Az általunk gyártott világszínvonalú termékek élőmunka igényesek, magas hozzáadott értéket képviselnek. Gyártásunkhoz olyan szerkezetlakatos, hegesztő és gépi forgácsoló szakemberekre van szükségünk, akik képzettek, kreatívak, szakmájuk mesterei.

Mi hiszünk abban, hogy aki ezen szakmák egyikét választja, az biztos jövő elé néz és egy jó szakma akár egy diplomával is felér. 

 

 

 

 

 

VILATI GYÁRTÓ ZRT
Cím: 3300 EGER, Faiskola u. 9. Tel.: +36 (36) 511 840 Fax: +36 (36) 511 843 E-mail: vilatieger@vilati.com